ROOST | Downtown Condo Remodel | Sneak Peek

Roost is putting the finishing touches on this penthouse level condo in downtown Asheville. The main living space was remodeled to feel like an old style loft. Cold rolled steel was applied to the wall behind the stove top on the left. The steel then wraps the corner for IMG_0555continuity down the hallway. Brick was added on both sides of the room to add that rustic texture and frame the window wall overlooking downtown. The Roost made custom cabinets are rift sawn oak that are hand rubbed with a natural finish similar to the floors. The cabinets frame out the Bertazonni wall ovens and cleverly mask the refrigerator and freezer. Stay tuned for more when this project wraps up. Cheers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s